Разположено е на площ от 1200 кв.м на втория етаж на

...
Разположено е на площ от 1200 кв.м на втория етаж на
Коментари Харесай

В Триа Сити Център откриха първото споделено бизнес пространство в Бургас

Разположено е на повърхност от 1200 кв.м на втория етаж на комерсиалния център с общо 100 работни места, оборудвани с всички нужни софтуерни благоприятни условия за актуалния бизнес

Възможностите пред бизнеса за излизане на нови пазари и съответни решения в региона на осведомителните и информационни технологии и киберсигурността бяха показани на 2 ноември 2022 година на работна среща в новооткритото coworking пространството в ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР. Във форума, проведен от Югоизточния цифров иновационен хъб /DIGIHUB/, участваха 40 представители на дребни и междинни предприятия от района. Те бяха осведомени с опциите на мрежата Enterprise Europe Network (EEN) за излизане на нови пазари, разискаха процедурата BG-RRP-3.005, която дава решения в региона на осведомителните и информационни технологии и киберсигурността в дребните и междинните предприятия, опциите за даване на безплатни средства от Националния проект за възобновяване и резистентност, както и възможни за финансиране действия в региона на осведомителните и информационните технологии /ИКТ/. Участниците в срещата се срещнаха и с представители на ИКТ клъстера в Бургас, от които могат да получат подпомагане за самодейностите си, в неофициална конюнктура бяха извършени редица срещи и реализирани нови контакти сред представители на бизнеса от района.

Това е първото проведено събитие в споделеното работно пространство в комерсиалния център, което е разполагаем на бургаския бизнес от края на м. октомври 2022 година

Сoworking пространството в ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР е предопределено за изобретателни хора от деловите среди на Бургас – от дребни бизнеси до разрастващи се компании, неправителствени организации, експерти в разнообразни области. Разположено е на повърхност от 1200 кв.м на втория етаж на комерсиалния център с общо 100 работни места, оборудвани с всички нужни софтуерни благоприятни условия за актуалния бизнес. Създадено е по този начин, че да бъде комфортно и удобно за представителите на разнообразни бизнес среди – предлага независими офиси, конферентни зали, зали за събития, отворени пространства с бюра за срещи, акустични работни места, места за отмора и цялата богата гама от услуги, които предлага ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР – фитнес зала, ресторант, кафе, търговски площи.

За цялостна информация по отношение на цените и пакетите, които можете да ползвате в споделеното пространство –

Сoworking в  ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР е първото споделено пространство в центъра на Бургас. 

В идващите фаза на развиване следва да бъде открит coworking в СЕНТРЪЛ ПАРК в к-с „ Славейков ”. Така споделеното бизнес пространство, на което ще може да разчита бургаският бизнес, ще се разрасне в огромен център за събития и с още доста офис площи и работни места. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР